Intern - 18 september 19

Even kort voorstellen

Recruitment Consultant Ricardo Rohde
Ricardo Rohde – Recruitment Consultant

Ik wil me kort voorstellen. Mijn naam is Ricardo Rohde en ik ben al een tijdje met plezier Recruitment Consultant bij Connetix. De werksfeer is professioneel, informeel en gezellig.

Ik richt mezelf op de machine- en apparatenbouw sector en ik spreek veel met techneuten met een achtergrond in Werktuigbouwkunde en Elektrotechniek.

Ik focus mezelf op posities zoals: Mechanical Engineers, Project Engineers, Electrical Engineers, Service Engineers en Sales Engineers. Ook sta ik in contact met bedrijven die bijzondere technische activiteiten hebben.

Wat vind ik leuk aan mijn werk?

Wat ik leuk vindt aan mijn werk is dat ik verschillende kandidaten spreek, ze goed voorbereid op de gesprekken die zij hebben, bijzondere bedrijven tegenkom die bijzondere dingen maken en ik energie krijg als een kandidaat passend werk heeft gevonden. De beste match vinden! Deze zoektocht, de fit en het persoonlijke contact vind ik erg leuk in mijn werk. Ik werk daarin samen met mijn collega’s, ik doe namelijk graag dingen in teamverband.

Inmiddels heb ik een goed beeld wat een succesvolle kandidaat in zich heeft, en wat een bedrijf zoekt.

Wat doe ik naast mijn werk?

Naast mijn werk vind ik het erg leuk om te sporten, ik voetbal al van jongs af aan, maar vind andere sporten ook zeker leuk om te doen. Gamen in mijn vrije tijd doe ik ook heel graag. Daarnaast houd ik ervan om naar films en series te kijken en kijk ik ook wel eens naar Discovery Channel, Het Klokhuis, en op YouTube: ‘How do it’s made‘.

Bekijk mijn functies hier. Of bel me op 088 – 506 22 20 voor direct contact. Wil je linken? Mijn LinkedIn profiel vindt je hier.

p.s. En .. o ja, ik ben nog op zoek naar een Mechanical Engineer en een Sales Engineer, pas jij in dit profiel?

.