Even kort voorstellen

cengiz akdamar
Cengiz Akdamar – Recruitment Consultant

Graag wil ik mezelf aan jullie voorstellen. Ik ben Cengiz Akdamar en recent begonnen als Recruitment Consultant bij Connetix. Er heerst hier een fijne, gezellige en een informele werksfeer.

Ik richt mezelf op de industrie branche en richt me op kandidaten met een achtergrond in de Werktuigbouwkunde en Elektrotechniek.

Ik focus mezelf op posities zoals: Werkvoorbereiders, Maintenance Engineers, Process Engineers, Mechanical Engineers en Electrical Technicians. Tevens sta ik in contact met bedrijven die werkzaam zijn in de industrie tak.

Wat vind ik leuk aan mijn werk?

 Ik vind het leuk dat mijn werk heel variërend is. Je spreekt verschillende soorten kandidaten en het fijne ervan is dat ik kandidaten kan helpen aan een nieuwe baan. Hiermee wil ik de beste match creëren tussen de kandidaat en de klant. Tevens vind ik het leuk om een goede relatie op te bouwen zowel met de kandidaat, als de klant.

Wat doe ik naast mijn werk?

 In mijn vrije tijd doe ik graag aan voetballen. Ik train twee keer en speel ik één wedstrijd per week. Dit doe ik al jarenlang. Ik vind het leuk om motor te rijden en ga ik weleens lekker uit eten met vrienden en/of houden we een gameavond.  Ik luister graag muziek en ga ik af en toe met vrienden naar een festival toe om te gaan dansen en is hierbij de sfeer altijd goed.