Even kort voorstellen

Hallo allemaal!

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Anique Prinse en ik ben sinds september 2020 werkzaam bij Connetix als Recruitment Consultant.

Binnen Connetix richt ik mijzelf op het bemiddelen van hoger opgeleid technisch personeel in de Infratechniek, de Industrie, de Apparatenbouw en de Machinebouw binnen Noord-Brabant.

De kandidaten die ik spreek hebben een achtergrond in de Werktuigbouwkunde en in de Elektrotechniek.

Wat vind ik leuk aan mijn werk?

Wat ik persoonlijk erg leuk vind aan mijn werk is de diversiteit. Ik spreek zowel met kandidaten als met als opdrachtgevers en probeer hierin de beste match te maken voor beide partijen. Ook het onderhouden van de relaties met de opdrachtgever en kandidaat is iets wat ik enorm leuk vind om te doen.

We werken bij Connetix in een hecht team, dit is voor mij erg belangrijk. Niet alleen voor de sfeer maar ook omdat je met z’n allen het beste resultaat kan behalen.

Wat doe ik naast mijn werk?

Naast mijn werk vind ik het erg leuk om documentaires te kijken terwijl ik aan het koken ben. Van lekker eten kan ik heel blij worden en daarom vind ik het ook heel leuk om steeds nieuwe gerechten uit te proberen. Daarnaast kan ik heel gelukkig worden van een goed glas wijn en een kaasplankje bij een filmpje op de bank.

In de weekenden ben ik meestal met mijn vriend en onze vriendengroep voor pokeravond of spelletjesavond. Verder heb ik nog een iets wat apartere hobby: ik verzamel namelijk sleutelhangers!

Voor vragen over mijn rol, een vacature of andere technische invalshoeken, voel je vrij om contact met mij op te nemen. Tot snel!