De sleutel tot succes heb je zelf in handen

Hi! Wat leuk dat je bij mijn verhaal bent terechtgekomen. Ik zal me even kort voorstellen. Mijn naam is Tamara Hassan, 23 jaar en met mijn ambitieuze en ondernemende persoonlijkheid ben ik altijd op zoek naar mogelijkheden om mijn kennis te verbreden. Ik geloof sterk in luisteren, in plaats van alleen vertellen en neem je ook graag mee in mijn successen bij Connetix.

Wat gaat de tijd toch snel.. Inmiddels ben ik alweer zeven maanden met plezier werkzaam bij Connetix als Recruitment Consultant. Mijn eerste overwinning was dan ook het opdoen van kennis binnen de technische branche! Ik heb altijd al veel affiniteit gehad met de techniek, maar nooit het technisch inhoudelijke meegekregen. Mijn functie binnen Connetix zorgt ervoor dat ik naast mijn commerciële drive ook dagelijks meer mee krijg vanuit de techniek. Zo heb ik mij de afgelopen maanden verdiept in de Civiele techniek, Infratechniek en de Werktuigbouwkunde.

Mijn tweede succes is natuurlijk de allereerste plaatsing, deze deed is al in mijn tweede maand! Een procedure van maar liefst 3 weken, wat erg snel is in de technische branche. Wat geeft dat toch een voldaan gevoel.. om mijn kandidaat en onze opdrachtgever zo snel van dienst te kunnen zijn! Zodoende vielen ook de tweede en derde plaatsing al snel.

Helaas kwam COVID-19 halverwege maart uit alle hoeken en gaten. Dit heeft vanzelfsprekend op veel mensen en organisaties invloed gehad, maar neemt natuurlijk niet weg dat wij niet opgeven. Deze periode heeft mijn mindset sterk beïnvloed. Je hebt geen controle op de invloeden van buitenaf en zo heb ik geleerd om de situatie te accepteren zoals het is. Alles is tijdelijk, zo ook de tegenslagen!

Natuurlijk heb ik de afgelopen maanden meerdere trotsmomenten gehad, maar hiermee toch een paar uitblinkers die ik graag met jou wilde delen. En… uiteraard gaan we de komende maanden nog vele successen boeken!

Voor vragen over mijn rol, een vacature of andere technische invalshoeken, voel je vrij om contact met mij op te nemen.